Vestfold Mustang Center samarbeider med Phoenix US Cars på primært nye deler til de klassiske Mustangene,
(brukt kan også skaffes på forespørsel). 

Delene kan bestilles via den nettbutikken her inne og delene kan postes til din adresse eller hentes direkte over disk hos Phoenix US Cars.
Hver uke kommer det deler med flyfrakt. Større deler, hele biler m.m. tas med containerfrakt.

Phoenix US Cars har for øvrig et stort delelager, også til de fleste andre amerikanske bilmerker. 

Phoenix US Cars har et stort nytt og moderne godkjent verksted med dyktige fagfolk som har mange års erfaring.

Spesialiteten er amerikanske biler av alle typer og årganger, men de hjelper deg gjerne hvis du har et annet merke også.

De kan også utføre restaurering, motorbytter, girkassebytter på Amerikansk bil. Ta kontakt ved interesse. 

EU-Kontroll på alle biler opp til 7,5T kan gjennomføres her. 


Salg av Ford Mustang-/verkstedtjenester -/brukte deler:
Denne hjemmesiden for Mustang-entusiaster i Norge, vil formidle utvalget av Ford Mustang og verkstedtjenester.   
Alt på det store området på Sem, midt i Vestfold.

Phoenix US Cars har til en hver tid et stort utvalg av både klassiske og nyere amerikanske biler, av forskjellige merker.
De har ofte noen klassiske Ford Mustanger mellom 1964 og 1973, for salg. Så er du på utkikk etter en Ford Mustang, så ta kontakt og de kan lete opp en bil for deg i de varme, tørre strøkene av USA`s vestkyst- og innland. 


Mustangtreff-/turer i inn og utland: 
Denne hjemmesiden vil også formidle Mustang-treff av forskjellige karakter, i Vestfold og større treff på Østlandet. Hvis det er noen som ønsker å formidle Mustang-treff via disse sidene, send en mail, gjerne med bilder og beskrivelse av treffet. Amcar-turer til bilens hjemland har også blitt veldig populært for mange entusiaster her i Norge. Det vil det også formidles litt om.

Dette er bakgrunnen for navnet, "Vestfold Mustang Center". Ett nettsted hvor en Mustang-entusiast finner alt til sin hobby. 

Kort om Phoenix US Cars:  
Phoenix US Cars har Norges desidert største utvalg av brukte deler i tillegg til at de har et stort utvalg av nye slitedeler, karosserideler og reprodeler, samt nye orginaldeler til FORD, CHRYSLER og GM-biler. 

Phoenix US Cars er online med ca 30 varehus i USA. De har også mulighet for hurtig levering - 3 dager fra USA med Fed Ex/UPS.

De har også ett stort utvalg av klassikere og du finner ofte en klassisk Ford Mustang stående i lokale og flere er som regel på vei inn. Ønsker du at Phoenix US Cars skal finne en Ford Mustang til deg, er det bare å ta kontakt med:  

Trond Edh
trond@puc.as
Daglig leder/
Bilsalg
Tlf: 33744602

Kort om Vestfold Mustang Center: 
Vestfold Mustang ble startet i mars 2008 og har holdt til i Tønsberg-distriktet siden oppstarten og drev fysisk delebutikk-/lager, verksted og nettbutikk, i egne lokaler rett utenfor Tønsberg. Disse lokalitetene ble etter hvert revet til fordel for nye boliger. 

I februar 2013 ble Vestfold Mustang Center stiftet og drives idag som nettbutikk hvor vi leverer nye og brukte deler, primært til de klassiske Ford Mustang fra 1964-1973, over hele Norge. Vestfold Mustang Center arrangerer gjerne et Mustang-treff i Vestfold hvert år. 

mail: vestfoldmustang@gmail.com
web: www.mustangdeler.no - www.vestfoldmustang.no 

Ivar Georg Knudsen
Daglig leder/Manager
Tlf.: (+ 47) 920 44 200

Verksted Moderne og godkjent verksted med dyktige fagfolk som har mange års erfaring
Phoenix-Get-Together - treffet arrangeres siste helgen i august hvert år, hos Phoenix US Cars AS på Sem.
Dette bildet viser en liten del av det store delelageret hos Phoenix US Cars AS
I 2etg hos Phoenix US Cars AS finner du dyktige og kunnskapsrike medarbeidere som hjelper deg med deler til din nye eller gamle amerikanske bil.
lagt til handlevogn